ربع كيلو جمبري (الربيان)
ربع كيلو سبيط
فواكه البحر
١ ثمره كل من فلفل اخضر و احمر واصفر
أرز بسمتي
٢ ثمره بصل مقطع إلى مربعات صغيره
بازيلاء
١ كوب زيت
كزبرة
بقدونس
١ م صغيرة ملح
١ م صغيرة فلفل اسود
ملون زعفران
بهارات السمك
طريقه عمل الأرز بالجمبري - البايلا الاسبانية
يتم نقع الأرز في الماء و يترك قليلا
يتم تجهيز مقلاة و يوضع بها الزيت و يترك علي النار حتى يسخن
و من ثم يضاف البصل و الأسماك إلي الزيت حتى تقلي مع إضافة البهارات
ثم يتم تجهيز الأرز البسمتي علي النار
و يضاف إليه البازلاء و الكزبرة و يترك لمده ١ ساعة علي نار هادئة حتى النضج
و من ثم يقدم الأرز بالجمبري و الأسماك -
Quarter of a kilo prawn (shrimp)
Quarter of a kilo Sbit
Seafood
1 each of the pepper fruit, green, and red and yellow
Basmati rice
2 onions, fruit clip to the small squares
Chick-pea
1 cup oil
Coriander
Parsley
13:00 a small salt
13:00 black pepper
Colored saffron
Bharat fish
The modus operandi of rice shrimp - Albailla Spanish
Is soak rice in water and leaves little
Be equipped with a frying pan and placed where the oil and leaves on the fire until heated
And then add onions and fish oil to the frying even with the addition of spices
Then be processed basmati rice to the fire
And add the peas and coriander and leave for 1 hour on low heat until maturity
And then submit a rice shrimp and fish
0 comments:
إرسال تعليق